+31 (0)30 699 48 28 info@veldmark.nl

Merkactivatie.

Persoonlijk contact biedt meer klantinzichten

Wij zijn al 20 jaar een merkactivatiebureau. Activatie zit dan ook in ons DNA. Wij begeleiden bij het concept, de start, executie en oplevering van jouw marketingactiviteit. Uiteraard werken wij ook met veel enthousiasme een al bestaand plan uit, om deze tot in de puntjes te organiseren en uit te voeren. Denk hierbij aan korte termijn activaties zoals merkpromoties en service marketing campagnes. 

Offline klantinzichten
Wij hebben een manier ontwikkeld om informatie van jouw klant te verzamelen en dit te integreren in onze campagnes. Persoonlijk contact met jouw klant geeft ons direct inzicht wat de klant echt van jouw merk vindt. Met deze kennis kunnen wij vervolgens zorgen dat door de unieke campagne, wij precies op de wensen van jouw klant inspelen. Daarmee maken we echt het verschil.

Wij maken het persoonlijk

Bekijk onze projecten

Onze projecten

Onze diensten

Flyeren

Flyeren zorgt voor één-op-één contact met jouw doelgroep. Een flyer kan uitgereikt worden aan grote groepen mensen, maar ook aan specifieke personen die in de doelgroep vallen en is daarom erg doeltreffend. Meer info over flyeren? Neem contact met ons op.

Sampling

Samplen is de perfecte manier om het publiek kennis te laten maken met jouw product of dienst. Op plekken als grote steden zijn volop mogelijkheden voor deze manier van product promotie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hosting

De service medewerker is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Die eerste indruk moet perfect zijn. VeldMark zorgt ervoor dat alleen de beste merkambassadeurs worden ingezet. Ook geïnteresseerd in een service marketing campagne? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Promoteams

Een campagne valt of staat met het promotieteam en de medewerkers erachter. De promotieteams van VeldMark worden met zorg geselecteerd en zijn zeer divers in te zetten. Of je nu mensen zoekt voor flyeren, samplen, productdemonstraties of beurswerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Pop-up store

Op zoek naar een pop-up store die anders is dan anders? Dan ben je bij VeldMark aan het juiste adres. Of het nu gaat om een grote opbergdoos of een mobiele keuken, bijna elke vorm is realiseerbaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer info over merkactivatie?

 Bel of mail ons.

 

 

Meer van onze projecten?

Meer info over merkactivatie?

 Bel of mail ons.

 

 

Meer van onze projecten?