+31 (0)30 699 48 28 info@veldmark.nl

Merkactivatie.

Persoonlijk contact biedt meer klantinzichten

Wij zijn al 20 jaar een merkactivatiebureau. Activatie zit dan ook in ons DNA. Wij begeleiden bij het concept, de start, executie en oplevering van jouw marketingactiviteit. Uiteraard werken wij ook met veel enthousiasme een al bestaand plan uit, om deze tot in de puntjes te organiseren en uit te voeren. Denk hierbij aan korte termijn activaties zoals merkpromoties en service marketing campagnes. 

Offline klantinzichten
Wij hebben een manier ontwikkeld om informatie van jouw klant te verzamelen en dit te integreren in onze campagnes. Persoonlijk contact met jouw klant geeft ons direct inzicht wat de klant echt van jouw merk vindt. Met deze kennis kunnen wij vervolgens zorgen dat door de unieke campagne, wij precies op de wensen van jouw klant inspelen. Daarmee maken we echt het verschil.

Wij maken het persoonlijk

Bekijk onze projecten

Onze projecten

Onze diensten

Flyeren

Flyeren zorgt voor één-op-één contact met jouw doelgroep. Een flyer kan uitgereikt worden aan grote groepen mensen, maar ook aan specifieke personen die in de doelgroep vallen en is daarom erg doeltreffend. Meer info over flyeren? Neem contact met ons op.

Sampling

Samplen is de perfecte manier om het publiek kennis te laten maken met jouw product of dienst. Op plekken als grote steden zijn volop mogelijkheden voor deze manier van product promotie. Neem contac